Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

Nenechte si ubližovat!

Krav Maga

zpět na výpis akcí
 

Praktický seminář Krav Maga pro ženy.

Datum:09. 03. 13
Čas:13:30 - 18:00
Kategorie: sport|bojové sporty

Krav Maga Global ve spolupráci s s charitativním projektem Avon proti domácímu násilí pořádá praktický seminář Krav Maga pro ženy.

Krav Maga je považován za nejúčinnější sebeobranný systém a tento seminář je speciálně zaměřený na problematiku ženské sebeobrany a řešení krizových situací. Během něho se naučí, jak řešit relevantní bezpečnostní problémy, které se dnešních žen dotýkají.

Součástí semináře bude také workshop občanského sdružení ROSA, které se zabývá pomoci ženám, jejich dětem a na prevenci násilí. Díky spolupráci s firmou Euro Security Products navíc bude možnost vyzkoušet si i reálný nácvik s pepřovým sprejem.

Kurz osobně povede ředitel a hlavní instruktor české sekce Krav Maga Global Jakub Otipka.   

Jakub Otipka k pořádání semináře říká: „Cílem tohoto dne je připomenout závažnost násilí na ženách v dnešní společnosti. Proto se účastnice na semináři budou věnovat začlenění základních prvků bezpečného chování do každodenního života bez většího zasahování do svého životního stylu a zábavnou a zajímavou formou se naučí, jak řešit různé krizové situace."  

Systém Krav Maga je přizpůsoben tomu, aby jej byli schopni trénovat a také používat obyčejní lidé různých fyzických dispozic, různého věku, mladí i staří, muži i ženy. Proto je tato akce vhodná pro dívky a ženy všech věkových kategorií, které se chtějí umět ubránit.

Program:

- Taktické chování a technické dovednosti

- Prevence útoku a deeskalace napětí

- Obrana proti různým druhům úderů

- Verbální sebeobrana

- Teoretická část věnována bezpečnému chování / prevenci

- Řešení situací s ozbrojeným útočníkem

- Obrana proti více útočníkům

- Používání běžných předmětů k sebeobraně

- Použití pepřového spreje

- Mentální příprava

- Nácvik reálných scénářů

Počet míst je omezen, neváhejte proto prosím s přihlášením! Online přihlášení zde

Cena: 100 Kč

Krav Maga
Tel: 606 715 282
Tupolevova 710
Praha 18, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: