Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
srpna

Bleší trh na 1435mm / Nákladové nádraží Žižkov Vol.V

Nákladové nádraží Žižkov

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si s námi zpříjemnit konec léta na Nákladové nádraží Žižkov, které bude hostit již třetí BLEŠÍ TRH/DESIGN MARKET!

Datum:27. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Na koleje alternativních prostor Nákladového nádraží přibude snad celý vagon oblečení, designových výrobků i vinylových desek, a těšit se můžete i na doprovodný program, hudební vystoupení a výtvarné instalace.

Prodávat, klábosit i degustovat budeme přímo venku pod nebeskou bání, ale ani letních bouří se bát nemusíte; i kdyby trakaře, jiné zemědělské náčiní nebo snad celé vlakové soupravy padaly, zdejší kavárna vám kromě hrnku kávy a talíře dobrého jídla nabídne i solidní útočiště. I kdyby udeřily neočekávané vlny veder, můžete se - skryti v jejím stínu - zaposlouchat do hudebních vystoupení nebo porozhlédnout kolem a poodhrnout roušku tajemství, které nákladové nádraží dosud halí. 

Přesvědčte se sami 27. sprna od dvou hodin odpoledních

VSTUP ZDARMA / ENTRY FREE

OTEVŘENO / OPEN:
NE/SU: 14.00 - 18.00

PRO PRODEJCE:
Pro více informací či přihlášení k prodeji nás, prosím, kontaktujte na: saraprostejovska@gmail.com

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 222116203
Jana Želivského
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: