Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
května

Pink - The Thruth About Love Tour

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Pražský koncert světoznámé hvězdy - zpěvačky Pink!

Datum:10. 05. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

P!NK je po celém světě známá jako jedna z nejúchvatnějších koncertních umělkyň své generace.

Její turné „Funhouse“ z roku 2009 a „Summer Carnival“ z roku 2010, která zahrnovala 149 koncertů po celém světě, zhlédlo přibližně 2,9 milionů fanoušků, včetně těch v České republice, kde P!nk během těchto turné také vystoupila.

Globální superstar P!nk nedávno potvrdila 26 evropských termínů v návaznosti na oznámení 25 koncertů v USA a Kanadě. Turné „The Truth About Love“ podporuje vydání nového stejnojmenného alba, které se ihned po vydání umístilo celosvětově na 1. příčce žebříčku iTunes.

Série evropských koncertů odstartuje 14. dubna 2013 v anglickém Manchesteru, o několik týdnů později pak produkce dorazí i do našeho hlavního města.

Od vydání své debutové desky v roce 2000 P!NK vydala 7 alb (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!, The Truth About Love), kterých se prodalo přes 40 milionů. Dále se P!nk může pyšnit 65 miliony prodaných singlů (z toho přibližně 20 milionů digitálních verzí) a 1 milionem prodaných DVD. 15 jejích singlů navíc dosáhlo první příčky hitparád minimálně v jedné a více zemích.

Cena vstupenek: od 1090 Kč do 1790 Kč.

Live Nation
Tel: 266121122
Českomoravská 17
Praha 9
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: