Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
dubna

Festival osamělých písničkářů

Kaštan - scéna unijazzu

zpět na výpis akcí
 

Jarní dvoudenní festival, kde vystoupí řada známých i neznámých písničkářů.

Začátek:12. 04. 13
Konec:13. 04. 13
Čas:17:00 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty

Písnička není zboží, písnička není hluk, není to reklama na to, abyste si koupili desku.... písnička je tradiční umělecký žánr, který existoval před příchodem hudebního průmyslu a bude existovat i po něm... :-)

Letošní 11. ročník Festivalu Osamělých písničkářů se koná opět tradičně v jarní náladě v pražském klubu Kaštan (Bělohorská 150) a bude opět dvoudenní!

V pátek 12. dubna na Vás čekají:  

Čokovoko, Zuzana Homolová, Oldřich Janota, Jan Jeřábek, Jiří Konvrzek, Pavel Klusák, Petr Linhart, Jiří Nohel, Terezie Palková, Jiří Smrž, Martina Trchová, Karel Vepřek a Dáša Voňková.

V sobotu 13. dubna vystoupí:

Bio Mascha, Caine, Jan Burian, Michal Bystrov, Jiří Dědeček, Karel Diepold, Karolina Kamberská, Martin E. Kyšperský,  Filip Pýcha, Adam Rut, Jana Šteflíčková, Petr Váša a Hynek Žirovnický.

Dovolujeme si však upozornit, že výše uvedený výčet je výčtem  v pořadí abecedním, nikoliv skutečném a že mohou nastat i na poslední chvíli mírné dramaturgické změny, tedy a právě proto Vám rozhodně doporučujeme přijít v pátek i v sobotu :-). Na to pamatuje i zvýhodněné vstupné - na jednotlivý den stojí 200 Kč, na oba dny dohromady 300 Kč.

Program začíná vždy v 17:00, končí úderem půlnoci. Vstupenky si můžete rezervovat na www.kastan.cz

Festival bude provázet výstava obrazů Martiny Trchové.

 

Kaštan - scéna unijazzu
Tel: 233 353 020
Bělohorská 150
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: