Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Humor, kterým překrýváme svůj smutek.

Datum:01. 05. 13
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Dramatizace románu Darda spisovatelky Ireny Douskové, v hlavní roli s Bárou Hrzánovou, je první z novinek, které připravilo v sezóně 2012-2013 Divadlo Na Jezerce.

„Velice se na tuto inscenaci těším, stejně jako na spolupráci s Irenou Douskovou. A navíc znovu si zahrát postavu Heleny Součkové, která byla v inscenaci Hrdý Budžes žákyní základní školy a v Dardě je jí přes 40 let, je pro mne výzvou,„ říká Hrzánová, která na Jezerce hraje také Agátu v klasické Gogolově komedii Ženitba a Štěpu v Petrolejových lampách Jaroslava Havlíčka.

Režie Dardy se ujal Arnošt Goldflam, premiéra této novinky je před vánoci. „Kromě Báry Hrzánové diváci uvidí Lenku Vlasákovou, Miluši Šplechtovou, Petra Vacka a další herce z Jezerky. Myslím, že se mají na co těšit,“ říká principál divadla Jan Hrušínský, jehož divadelní společnost letos slaví své 10. narozeniny a Darda je její dvacátou šestou premiérou.

Divadlo Na Jezerce
Tel: 261224832
Na Jezerce 1451
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: