Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Koncert a křest nového alba Moniky Načevy: Milostný ...

NoD - Experimentální prostor

zpět na výpis akcí
 

Křest alba spojený s koncertem a představením nové básnické sbírky.

Datum:14. 05. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Součástí křtu bude představení nové básnické sbírky Sylvy Fischerové Mare.

Načeva opět zhudebnila verše, tentokrát básnířky a spisovatelky Sylvy Fischerové, která na vysoké úrovni vládne slovy, má schopnost vyjadřovat se velmi zřetelně a zároveň neotřele, její verše plynou přirozeně, jsou filozofií o životě, i v působivých erotických verších se ptá: Co jsem já a co jsi ty, copak to víme?

Hudba stoji na nezaměnitelné, divoké a originální kytaře Angličana Justina Lavashe, se kterým Načeva vystupuje živě už pár let s mixem svých starších skladeb. Jelikož jejich koncerty byly vždy velmi silné a úspěšné, dohodli se, že nové album spolu vydají sami.

Zhudebněné verše jsou natočené live ve studiu tak, jak se budou hrát na koncertech. I zde hudba citlivě doplňuje a podtrhává význam slov, jak jsme u Načevy zvyklí.

Vystupující: 

  • Monika Načeva - zpěv
  • Justin Lavash - kytary, efekty
  • Vj Texa - projekce
NoD - Experimentální...
Tel: 111111111
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: