Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
ledna

UKÁZKOVÁ HODINA S FILIPEM KUDRNÁČEM

Ateliér Praga Prima

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás do ateliéru Praga Prima na ukázkovou hodinu klasické kresby/malby s ak. mal. Filipa Kudrnáče.

Datum:25. 01. 13
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní

Tato akce udělá radost všem, kteří mají chuť se dále rozvíjet v klasické kresbě/malbě, ale i těm, kteří teprve hledají svůj způsob vyjádření anebo si teprve chtějí klasicistní postupy vyzkoušet. Princip výuky je založen na individuálním přístupu ke každému, a proto nezáleží na výchozích znalostech studentů. Cílem je rozvoj schopností studentů nejen z hlediska vlastní tvorby, ale také neméně důležitého způsobu uvažování o obrazu.

Studenti mohou pracovat na svých motivech dle přinesených fotografií pod vedením ak. mal. Filipa Kudrnáče a zároveň mohou sledovat i práci samotného lektora, který ukáže, jak vzniká díla přímo jemu pod rukama.

Na hodinu je nutno si donést vlastní výtvarné potřeby - pro kresbu stačí čtvrtka velikosti A3 nebo A4, tužka či uhel; pro malbu je nutno přinést plátno, barvy a štětce.

Ukázková hodina je zdarma.

Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím kontaktní e-mailové adresy atelierpp@volny.cz nebo na telefonu 608 97 95 06.

Ateliér Praga Prima
Tel: +420608979506
Národní 35
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: