Zveme Vás na maďarskou kuchyni a ochutnávku piva Zubr 14°.
Polévka: Slepičí polévka Ujházy
Předkrm:Zapečené vepřové palačinky s kuřecím masem,
Hlavní chod:
1. Sedmihradský tokáň ze zadního hovězího masa a vepřového ramínka, tarhoňa
2.Telecí kotleta se slaninovými závitky, šťouchaný brambor
3. Kapusta zapečená s pečeným vepřovým a uzeným masem a rýží podávaná s domácím chlebem
4. Kapr na paprice, rýže Dezert: Jablková pěna se švestkami
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Vybrali jsme nejlepší zmrzlinárny v Praze, nejen v centru, ale i dál od řeky. Ochutnat můžete klasickou zmrzku, parlorky (tedy cookies se zmrzlinou) i lahodný sorbet.