Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

Letná /// Veverkova

Zažít město jinak

zpět na výpis akcí
 

Auto*Mat Vás zve na sousedskou slavnost Zažít město jinak! Letos 21. září 2013 na více než 30 místech po celé Praze.

Datum:21. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Již po druhé se bude v letenských ulicích konat sousedská slavnost. Minulý rok jsme poprvé pozvali sousedy z okolních domů k sousedskému pikniku, který se konal v rámci Zažít město jinak. Chtěli jsme tak rozvinout dobré sousedské vztahy, lépe poznat lidi, kteří žijí v těsné blízkosti a vytvořit tak třeba i síť obyvatel, kteří rádi aktivně žijí ve svoji čtvrti.
Minulý rok se slavnost konala před Bistrem 8 ve Veverkové 8 a před domem v Kostelní 14. Na obě místa zavítalo během dne stovky lidí. Někteří prošli, někteří postáli, někteří k pikniku přispěli i svým výtvorem. Akce rozhodně splnila účel, navázalo se spousty nových známostí a lidé teď více znají své sousedy. To se také projevilo i na další akci, kterou organizátoři uskutečnili – Mikuláše pro děti před Bio Oko.

Letos se chystáme akci zopakovat, pouze s tím rozdílem, že obě místa spojíme a sousedskou slavnost uspořádáme pouze před Bistrem 8 v ulici Veverkova. Bistro bude fungovat jako zázemí i jako centrum, kde si budeme moci dát ledový čaj i zákusek.
Před Bistrem 8 pak plánujeme bohatý kulturní program s živou hudbou. Nezapomínáme ani na děti, pro které budeme mít připravené hry a výtvarný koutek. Vedle těchto aktivit vyzveme lidi aby do pikniku přispěli svými pochutinami, každý může přinést domácí koláč nebo vychlazenou limonádu. Slavnost je koncipovaná pro všechny věkové kategorie. Chceme pozvat jak mladé sousedy, tak starousedlíky i seniory.

Program


14.00 – 19.00 
sousedský piknik ve stylu přines svůj domácí koláč a ochutnej sousedův
 14.00 – 17.00 
malování na obličej pro děti
malování henou na ruce afghánským způsobem
 16.00 – 22.00 
živá hudební vystoupení kapel k tanci i poslechu

Zažít město jinak
Tel: 212 240 666
Veverkova
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: