Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Fiesta Nové scény 2013

Festival Fiesta

zpět na výpis akcí
 

2. ročník festivalu pouličního divadla.

Začátek:26. 06. 13
Konec:04. 08. 13
Čas:17:30 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Festival pouličního umění na piazzetě Národního divadla vstupuje do druhého ročníku. Jako účinkující se může přihlásit každý.

Kromě každodenního odpoledního programu můžete k odpočinku využít i městský mobiliář O stolu a židli (autor Matěj Petránek a 0,5 studio) nebo originální kavárnu nazvanou U stolu Jarda Mayer, která je pro vás připravena i mimo festivalové produkce. Řada nevšedních zážitků, známí i neznámí umělci a nepřeberné množství žánrů i stylů - to je Fiesta Nové scény.

Letošní Fiesta Nové scény proběhne od  21.6. do 4.8. 2013 a na piazzetu ND opět přinese širokou paletu žánrů a stylů. Na základě veřejné výzvy se do programu Fiesty přihlásilo několik desítek jednotlivců i skupin a program se stále rozšiřuje. Diváci i kolemjdoucí se tak mohou těšit na koncerty současné i vážné hudby, loutkové divadlo, a cappela zpěváky, tanec současný, lidový i izraelský, projekce, básníky, BBQ DJing, BMX flatland a řadu dalších autorských projektů známých i debutujících umělců.

Kompletní program najdete zde.

Festival Fiesta
Tel: 224 931 482
Národní 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: