Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Ska-P si na turné vybrali i Prahu, přijedou v dubnu. Legendární, energičtí, úderní a naštvaní ska punkoví Ska-P se po čtyřech letech vrátí do Prahy.!

Datum:20. 04. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Koncertů na turné k nové desce neodehrají mnoho, Prahu ale podle vlastních slov nemohou vynechat – pro věrné české fanoušky zahrají 20. dubna 2013 v Tipsport aréně. Ska-P se vracejí s novou deskou, kterou dávají dohromady poté, co se na čas rozpadli a věnovali se svým dalším kapelám (například u nás známým The Locos). Pro všechny milovníky ska punku, nezaměnitelné energie a sociálně kritických textů je tedy vydání jejich už sedmého studiového alba dobrou zprávou. Naposledy Ska-P potěšili mnohatisícový dav na festivalu Mighty Sounds v roce 2010.

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: