Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Dílna Art-Perform

Artpark

zpět na výpis akcí
 

Zábavný edukačně-performativní půlroční kurz (nejen) současného umění pro děti a teenagery v Galerii Rudolfinum

Datum:25. 04. 24
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura| pro děti|Zábava, Kreativita

Máte doma děti či teenagery ve věku 12–16 let, které zajímá současné umění, chtějí se kreativně rozvíjet a hledají svůj vlastní způsob uměleckého projevu či vyjádření?

Tvorba, kreativita, experiment a hra, performance a současné umění. Se všemi těmito pojmy budeme od března do června pracovat v nové Dílně Art-Perform, kterou připravil Artpark Galerie Rudolfinum.

Nestíháte začátek? Nevadí – zápis je možný i později v průběhu kurzu za sníženou cenu. Přijďte se podívat – první hodinu máte vždy zdarma. Vyzkoušejte si, co vás baví a co je pro vás přirozené. Na Dílně pak tento směr můžete prohlubovat.

Tento půlrok se budeme věnovat práci se zvukem, zvukové kompozici, tvorbě hudebních nástrojů, práci s příběhem, tvorbě postavy a komiksu, ilustraci, grafice, vyvíjení originálního fontu, materiálovému divadlu, hledání tématu skupiny a společné tvorbě happeningu. Účastníci se setkají s rozličnými materiály, výtvarnými technikami a médii a budou mít možnost objevovat svůj svébytný umělecký projev.

Komu je Dílna Art-Perform určena? Dětem a teenagerům od 12 do 16 let
Kdy se Dílna koná? Každý čtvrtek od 17:00 do 19:00 v termínu 7. března – 13. června 2024

Více informací o Dílně i možnostech registrace naleznete na webu Galerie Rudolfinum zde.

Artpark
Tel: +420770149430
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: