Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
května

Den otevřených dveří

Český rozhlas

zpět na výpis akcí

Pokud vás zajímá, jak se dělá rádio nebo jak náročná je práce moderátora, pak dorazte do karlínské budovy rozhlasu.

Začátek:18. 05. 24
Konec:19. 05. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

V rámci Dne otevřených dveří a festivalu Open House Praha ji na celý víkend zpřístupníme široké veřejnosti.
S vedoucím programu, webeditorkou nebo zprávařkou nahlédnete do vysílacího studia, po trojramenném schodišti vystoupáte k legendárnímu Studiu A nebo si můžete odpočinout na zahradě s altánem.

KDY: 18. května a 19. května vždy od 10 do 18 hodin
KDE: Karlínská budova Českého rozhlasu (Hybešova 10, 186 72 Praha - Karlín)
FORMA ZPŘÍSTUPNĚNÍ: skupiny dle kapacity prohlídky
CO UVIDÍTE: chodba v suterénu s pamětní deskou, přízemí – vysílací komplex Rádia Praha a Regionu, newsroom; 1. patro – Studio A a Studio B; zahrada s altánem

Informace o budově:
Český rozhlas sídlí v postsecesním klasicistním domě od architekta Josefa Sakaře, na plastické výzdobě se podíleli sochaři Antonín Štrunc a Otakar Rákosník. Komentované prohlídky karlínským Národním domem, který byl postavený jako místo pro setkání a kulturní vyžití místních občanů zaujmou hned na první pohled svou impozantností a velkorysostí. Nacházely se tu zahradní restaurace s kavárnou, herna, kuželkářská síň, vinárna, zimní kulečník, sály s jevištěm i spolková místnost.

Informace o festivalu:
Festival Open House Praha každý rok otevírá v rámci jednoho květnového víkendu zdarma pro veřejnost jinak běžně nepřístupné budovy a prostory. Těšte se spolu s námi na 10. ročník festivalu, který se uskuteční od 18. do 19. května 2024.

Český rozhlas
Tel: 221 551 111
Hybešova 14/10
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: