Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí

Národní zemědělské muzeum každoročně slaví Mezinárodní den muzeí. Vstup do všech expozic a výstav je v tento den ZDARMA.

Datum:18. 05. 24
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|muzea

Národní zemědělské muzeum každoročně slaví Mezinárodní den muzeí. Vstup do všech expozic a výstav je v tento den ZDARMA.

Přijměte pozvání do Národního zemědělského muzea a navštivte expozice, výstavy i střešní zahradu s expozicí Živá zahrada výhledů s neopakovatelnou kulisou malebné Prahy.

Pro děti je připraven doprovodný program v expozici výstavy Ukryto v muzeu.

Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Podrobnosti na https://bit.ly/4aPzh1g

Mezinárodní den muzeí vyhlašuje ICOM (Mezinárodní rada muzeí) 18. května. Tradici tohoto celosvětového muzejního svátku založil český muzeolog prof. Jelínek během svého působení coby předsedy celosvětového ICOM. Datum MDM zvolil prof. Jelínek na počest otevření historické budovy Národního muzea veřejnosti v roce 1891.

Letošní téma “Muzea místa pro vzdělávání a výzkum” si klade za cíl zdůraznit význam muzeí jako dynamických vzdělávacích institucí, které podporují učení, objevování a kulturní porozumění.

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 111
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: