Restaurace a pivotéka s 8 druhy piv vlastní produkce
Ihned po otevření na jaře 1998 se tento minipivovar s restauraci stal jedním z nejoblíbenějších podniků v Praze.
Minipivovar, který je součástí a dominantou interiéru restaurace, nabízí minimálně osm druhů piva. Kromě "Štěpána", světlého a tmavého klasického českého ležáku, můžete ochutnat také piva, která jinde nenajdete. Je to na příklad pivo pšeničné, kávové, višňové, kopřivové, banánové nebo minimálně 1 speicál měsíce dle momentální nabídky.
Zvláštní specialita je "pivní sekt", zvaný Šamp a pivní aperitiv Black Hill.
Kuchyně nabízí po celý den to nejlepší z tradiční české kuchyně. Při přípravě některých pokrmů – od předkrmů k desertům – se používá pivo.
Otevírací doba:
PO - PÁ 11:00 - 23:30