Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Lumia Gallery

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

LUMIA je imaginárním příběhem světla a průvodcem vaší fantazie. Vnímání světa, jak jste zvyklí, ale zanechejte před dveřmi.

Celetná 15
11000, Praha
Program našich akcí 
 

Interaktivní videoprojekce. Zrcadlový labyrint. Videomaping. 3D projekce. Kaleidoskopické kino. LED maping.

Až za vámi v druhém patře historické budovy v Celetné 15 zaklapne klika, ocitnete se v prostoru, který vaše vjemy lehce zpochybní.

Vydejte se s námi labyrintem světelných instalací a buďte součásti moderního audiovizuálního umění. Přijďte si hrát se světlem!

Na této výstavě uvidíte současná umělecká díla vytvořená pomocí nejmodernější zobrazovací techniky. Uvidíte a především zažijete! Technologie jako jsou 3D projekce, videomapping, LED mapping nebo interaktivní videoprojekce dokážou diváka naprosto vtáhnout do samotného díla a dát mu možnost ovlivňovat jeho podobu pouhou svou přítomností.

OTEVÍRACÍ DOBA

NE - ČT 10 - 20 HOD.

PÁ - SO 10 - 21 HOD.

Výstava je vhodná pro širokou veřejnost, dospělé i dětské návštěvníky, jedince, které baví moderní technologie a všechny ty, kteří neztratili dětskou duši a nebojí se vydat hluboko do své fantazie.

Lumia využívá prostory celého druhého patra historické budovy v Celetné ulici 15 v Praze. Na mapu hlavního města tak přibyl významný bod kulturního a uměleckého života.

Jedná se o ojedinělou a svého druhu první stálou expozici digitálních uměleckých děl v Praze i České republice vůbec. “Snažíme se vytvořit živoucí prostor, který budeme průběžně obměňovat. Obsahově i co se týká zvaných umělců. Rádi bychom dali v budoucnu možnost i mladým lidem z uměleckých škol, aby zde představili své projekty,” říká Filip Feex.

Upozornění: Není vhodné pro osoby s citlivostí na světlo a fotosenzitivní epilepsií.
 

Zpět na homepage