Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Voříškov

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Voříškov

Útulek pro opuštěná a týraná zvířata u Prahy.

Ořech
252 25, Ořech
Program našich akcí 
 

Zvířata milujeme. Jejich osudy nám nejsou lhostejné. Proto je naší dlouhodobou vizí budovat útulek, který budou milovat. Takový útulek, kde se jim dostane lásky, kterou si zaslouží každý jeden z nich. Útulek, kde nebudou celé dny zavření v kotci a budou vlastně jen přežívat. Našim svěřencům chceme nalévat znovu čerstvou krev do žil, dávat jim zase větší chuť k životu a naučit je znovu důvěřovat člověku. To vše ideálně s péčí o naše životní prostředí.

Se psy denně pracujeme, trénujeme je, odnaučujeme je starým zlozvykům, které jim často brání v jejich „adoptovatelnosti“. Spolupracujeme s vynikajícími trenéry a cvičáky. Věnujeme jim spoustu času, hrajeme si s nimi, venčíme je a bereme je na výlety do okolních měst a obcí, často i s dalšími pejskaři. Zapojujeme je do coursingu a socializačních aktivit. Zkrátka jim dopřáváme spoustu lásky, tréninku a psiny.

Dalším zvířátkům, jako jsou kočky i hlodavci se od nás nedostává výcviku, ale pořád stejné množství lásky.

Naše zázemí a historie
Jak jsme začínali? Voříškov byl v začátcích vlastně jen holá louka, v které jsme viděli příležitost změnit k lepšímu několik zvířecích osudů. Prvních 5 let jsme měli k dispozici pouze studenou vodu ze studny s ruční pumpou. Situaci nám neulehčilo pár „dobráků“, kteří nám v začátcích kradli z pozemku stavební materiál. Reagovali jsme na to tak, že jsme tam začali přespávat ve stanu. No, občas to byl pěkný adrenalin!

Máme před sebou stále ještě dlouhou cestu. Například elektřinu stále ještě dodáváme solárními panely. Tato cesta pro nás má ale velký smysl, takže se ničím nenecháme odradit. Ty nevinné duše všech našich aktuálních i budoucích svěřenců si to zaslouží.

Zpět na homepage