Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Vodafone PLAYzone Arena

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Vodafone PLAYzone Arena

V obchodním centru Westfield Chodov najdete Vodafone PLAYzone Arenu, multifunkční esportové centrum rozkládající se na více než 1000 m2.

Roztylská 2321/19
14800, Praha
Program našich akcí 
 

Ráj pro všechny hráče videoher a fanoušky esportu nedávno oslavil první narozeniny. Vodafone PLAYzone Arena na pražském Chodově za tu dobu hostila desítky akcí, včetně prestižního mistrovství České republiky v počítačových i mobilních hrách. V prvním roce ji navštívilo více než 75 000 lidí. Vodafone PLAYzone Arena je postavena hráči pro hráče. Proto se uvnitř nachází celkem 55 nadupaných herních počítačů, 8 konzolí, 4 virtuální reality či závodní simulátor.

Dominantou prostoru je restaurace a lounge s obří LED obrazovkou, na které návštěvníci mohou pravidelně sledovat přímé přenosy nejenom esportových soutěží, ale také prestižních sportovních akcí, jako jsou Oktagon, hokejové mistrovství světa či fotbalová Liga mistrů. Každé pondělí se pak koná pravidelný pub quiz. Na své si přijdou i gurmáni. Vodafone PLAYzone Arena láká na masové i vegetariánské burgery, pizzu a sendviče. Samozřejmostí je nabídka nealkoholických nápojů, plzeňského piva i koktejlů. 

Vodafone PLAYzone Arena díky své vybavenosti pravidelně hostí nejenom návštěvníky z řad veřejnosti, ale stala se vyhledávaným místem pro soukromé akce, ať už se jedná o narozeninové oslavy, firemní večírky či skupinové hraní. Lze si totiž vybrané prostory po domluvě zamluvit i mimo standardní otevírací hodiny.

Zpět na homepage