Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Restaurant Week 2024

The Artisan

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Koncept založený na poctivé kuchyni, surovinách od regionálních dodavatelů, čerstvosti, udržitelnosti a otevřenosti.

V Celnici 1028/8
11000, Praha
Program našich akcí 
 

The Artisan je nová restaurace v centru Prahy zaměřená na moderní českou kuchyni nabízející poctivé a kvalitní jídlo. Stálou nabídku i týdenní menu připravuje šéfkuchař David Rejhon se svým týmem z kvalitních surovin pocházejících téměř výhradně ne více než 200 km od Prahy, případně vypěstovaných přímo u nás v unikátním kultivátoru na výhonky a bylinky. Volba lokálních farmářů a dodavatelů surovin odráží zejména sezónnost a kvalitu.

 „Naše dodavatele si pečlivě vybírám, často jde o dlouhodobou spolupráci s lidmi, které dobře znám a důvěřuji jim. Odebíráme převážně suroviny, které pochází z našeho regionu, což zaručuje čerstvost, rozmanitost a samozřejmě nenáročnost pro životní prostředí." 

- David Rejhon, Executive Chef

Kombinace autentického menu, odpovědného přístupu a uvolněné atmosféry s interaktivním servisem dělá z naší restaurace ideální místo pro pracovní oběd, romantickou večeři, rodinný nedělní brunch i oslavu speciálních příležitostí.

Otevřeno pondělí až neděle 12:00 - 23:00

Zpět na homepage