Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Rioso

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Rioso

Jsme sportovní organizace Rioso, která se věnuje fotbalovým individuálním a skupinovým tréninkům pro děti ve věku od 5 - 12 let.

Na Dlouhém Lánu 555/43
16000, Praha 6
Program našich akcí 
 

Individuální trénink pro 1 osobu:

Individuální tréninky spočívají v tom, že se trenér věnuje pouze jednomu hráči. Trenér má prostor na upozorňování chyb hráče a zlepšování herních činností. Při tréninku se zaměřujeme na zlepšení individuálních herních činností jednotlivce, jako je přihrávka, zpracování míče, vedení míče, střelba na bránu, obcházení soupeře, atd. Při tréninku rozvíjíme i kondiční a koordinační schopnosti hráče.

Cena za soukromý hodinový individuální trénink je 500 kč za dítě.

 

 

Skupinový trénink pro 2-5 osob:

Na skupinových trénincích trénujeme s 2-5 hráči. Tento počet je ideální k tomu, aby se neztratila intenzita a kvalita tréninku. Podobně jako na individuálních trénincích, tak i na skupinových trénincích se zaměřujeme na zlepšení individuálních herních činností jednotlivce, jako je přihrávka, zpracování míče, vedení míče, střelba na bránu, obcházení soupeře, atd. Při tréninku rozvíjíme i kondiční a koordinační schopnosti hráče. Na těchto trénincích využíváme i různé herní kombinace založené na přihrávce, nabíhání a zakončení.

Cena za hodinový skupinový trénink je 200 kč za dítě.

Zpět na homepage