Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Divadlo Na Fidlovačce

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Divadlo Na Fidlovačce působí v Praze už od 20. let 19. století a za dobu své existence se zařadilo mezi nejvýznamnější pražské divadelní scény.

Křesomyslova 625
140 00, Praha 4
Program našich akcí 
 

Vstupenky na všechna představení zakoupíte na webu www.ticketportal.cz.

**********

DNF patřilo k prvním soukromým divadelním domům v Praze. V roce 2021 oslavilo stoleté výročí. Dnes se řadí mezi přední pražské scény, a to díky progresivní dramaturgii, hereckým osobnostem, jedinečné atmosféře velkého divadelního domu a přátelskému prostředí. Jedná se o poslední dřevěnou arénu v Praze. Současný počet míst k sezení pro diváky je 480.

 

Díky repertoáru, hereckým a režisérským osobnostem, ale i výraznému marketingu je nyní ve  společnosti uznávanou kulturní institucí s rostoucím zájmem médií, tvůrců i odborné veřejnosti.

Do repertoáru Fidlovačky patří nejen komedie, světové muzikály, ale nalezne zde svou inscenaci náročnější divák a rodiny s dětmi. 

Tvářemi našeho divadla jsou i přední herecké osobnosti Jitka Schneiderová, Jiří Korn, Aneta Krejčíková, Martin Písařík, Klára Cibulková, Daniel Krejčík, David Kraus, Marek Lambora, Zdeněk Maryška, Sara Sandeva, Ludmila Molínová, Vanda Chaloupková, Tomáš Měcháček, David Novotný, Michal Dlouhý a mnoho dalších.

Před, během i po představení lze zakoupit ve foyer divadla drobné občerstvení. Platba je možná pouze v hotovosti.

 

 

Zpět na homepage