Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Za Trojku

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Za Trojku

Kulturní pořady pro děti i dospělé v barokní kapli na Žižkově a v KC Vozovna, kde se konají především akce pro děti. Dvě útulné kavárny.

Čajkovského 12
13000, Praha 3
Program našich akcí 
 

Příspěvková organizace Za Trojku přináší svým návštěvníkům celoročně pestrý a kvalitní kulturní program v Atriu na Žižkově a v KC Vozovna. V jedinečné barokní kapli, která má kapacitu až 120 míst, účinkují nejvýznamnější soudobí hudebníci a prezentují se premiéry umělecké filmové tvorby. Výstavní síň v měsíčních cyklech poskytuje to nejlepší z mladého výtvarného umění. Druhým prostorem je Kulturní centrum Vozovna, které nabízí divadla, hry a pořady pro děti, poslechové večery pro dospělé a tvořivé dílny pro všechny generace. Obě místa se v roce 2017 stala hlavními prostory druhého ročníku mezinárodního festivalu Žižkovská loutka, kdy byla využita veškerá plocha, kterou tato kulturní centra nabízí. Zavítat do Atria a KC Vozovna můžete zavítat za kvalitním uměním či jen tak posedět ve skvěle fungujících kavárnách.

Zpět na homepage