Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Muzeum Smyslů

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Muzeum smyslů je domovem zážitků, které probudí vaše smysly a inspirují vás k tomu, abyste objevovali více, a tedy i více cítili.

Jindřišská 20
11000, Praha 1
Program našich akcí 
 

Co je to Muzeum smyslů?

MUZEUM SMYSLŮ je domovem zážitků, které probudí vaše smysly a inspirují vás k tomu, abyste objevovali více, a tedy i více cítili. Zažijte nepředstavitelné, vyzkoušejte si svět plný pocitů a neuvěřitelných optických iluzí a otestujte své smysly v tomto výjimečném muzeu.  V místě, které je jak zábavné tak vzdělávací, bláznivé tak i racionální.

MUZEUM SMYSLŮ je interaktivní muzeum, kde se můžete stát součástí expozice! Najdete tu více než 50 exponátů k prozkoumání, od nejrůznějších zkreslených místností přes úžasné instalace po obrázky s optickými iluzemi. Každý z těchto exponátů nabízí příležitost ke kladení otázek a poučení o našich smyslech a vnímání. Váš pohled na věc se po návštěvě změní. Nasednete na horskou dráhu plnou naprosto odlišných dojmů a pocitů. Jste připraveni? Zkoumání neznámého vždycky vyžaduje trochu odvahy. Připustit, že se naučíme něco nového, vždycky vyžaduje trochu odvahy. Ale nebojte se. Vzpomeňte si, že když jste byli malí, všechno bylo nové. Učili jste se pomocí zážitků a podívejte, kam jste se až dostali. Dovolte si prožít zážitek plný kouzelných a vzdělávacích okamžiků. Kdo ví, kam se budete chtít vydat po této návštěvě.

Zpět na homepage