Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Základní zdroj přehledných informací o hlavním městě.

Vyšehradská 51
128 00, Praha 2
Program našich akcí 
 

CAMP [kemp] je zkratka názvu Centra architektury a městského plánování. Jeho hlavním posláním je zlepšit současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy. CAMP poslouží nejen architektům, projektantům a investorům, ale stejně tak městským částem, neziskovým organizacím a všem občanům jako základní zdroj přehledných a dostupných informací o přítomnosti a budoucnosti hlavního města. 

Kromě své základní funkce informačního centra nabízí CAMP také výstavní sál s unikátní velkoplošnou projekcí, studovnu, kavárnu, venkovní terasu a moderní přednáškový sál s bohatým programem sestávajícím se z veřejných debat, vystoupení tuzemských i zahraničních odborníků, workshopů, projekcí a dalších aktivit.

Garantem a realizátorem CAMP je Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy, koncepční pracoviště zřízené pražským magistrátem pro oblasti architektury, urbanismu, rozvoje, tvorby a správy města.

Pondělí, zavřeno

Úterý—neděle, 9.00—21.00

Vstup zdarma

Zpět na homepage