Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

SmetanaQ Café & Bistro

Menu
náš tip
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Kavárna nabízí kvalitní kávu a skvělé zákusky. Snídani si tu můžete dát i odpoledne a přitom si užívat jednoho z nejhezčích pohledů na řeku.

Smetanovo nábřeží 334/4
11000, Praha 1
Program našich akcí 
 

Dům SMETANAQ na Smetanově nábřeží č.4 je místem, kde se setkávají lidé, jež spojuje zájem o umění, kulturu a design. V nejvyšším podlaží domu sídlí SMETANAQ GALLERY. Právě tady se konají vernisáže, přednášky, workshopy, módní přehlídky i tiskové konference.

Pod jednou střechou spolu také tvoří a představují svá díla mladí designéři rozličných zaměření. Sídlí v ateliérech na druhém podlaží, kterým po italském vzoru říkáme BOTTEGY.

V levé části prvního podlaží domu se nachází DEELIVE DESIGN STORE s nabídkou toho nejlepšího z českého módního a interiérového designu, a to nejen od návrhářů z domácích Botteg, ale také dalších významných jmen českého designu.

Milovníci umění a designu – a nejen oni - se mohou setkávat v kavárně SMETANAQ CAFÉ & BISTRO. Pro inspiraci a nové nápady si sem můžete zajít s přáteli nebo rovnou s našimi designéry. Kavárna na prvním podlaží nabízí kvalitní kávu a skvělé zákusky. Snídani si tu můžete dát i odpoledne a přitom si užívat jednoho z nejhezčích pohledů na řeku Vltavu, Pražský hrad i Petřín.

Zpět na homepage