Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Chilli Cheerleaders

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Chilli Cheerleaders

Patříme mezi první poloprofesionální cheerleadingové týmy v ČR.

Program našich akcí 
 

Jako jedny z mála se nevěnujeme jen soutěžnímu cheerleadingu, ale po vzoru amerických profesionálních cheerleaders vystupujeme i na nejrůznějších sportovních, kulturních a společenských akcích, nejprve jako Eurotel, později O2 Cheerleaders a od roku 2008, kdy jsme se ve své činnosti osamostatnily, jako Chilli Cheerleaders.

Na našem vzniku se v roce 2001 podílely choreografky přímo z USA Flavie Berys a Erin Elmstad, které nás vybavily nejen prvními choreografiemi, ale i základním know-how amerických profesionálních týmů, kterého se držíme dodnes. Ve své činnosti jsme vsadily na ženskou krásu a ladný pohyb, kvalitu a profesionalitu.

Naše nápadité taneční choreografie jsou obohaceny o výrazné efekty s pompony i náročné pyramidy či stunty.

Za profesionální přípravu týmu zodpovídají manažerka Mgr. Olga Kopřivová a trenérka Andrea Nováčková. Od roku 2012 pravidelně využíváme i externí trenéry. V letech 2012 - 2014 nás pravidelně trénovala tanečnice a choreografka Aneta Antošová a FCC trenér Blake Myers, který vyučuje techniku nejen stuntů a pyramid. V sezóně 2015/2016 se na zlepšování výkonů dívek podílí 2 trenéři: pedagog a profesionální tanečník Tomáš Kuťák a hlavne naše nová cheer trenérka Andrea Pfeifferová.

Naše atraktivní cheerleaders se mohou stát ozdobou jakéhokoliv sportovního utkání, kulturního pořadu či společenské akce.

Zpět na homepage