Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Rebel Wings

Menu
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat kontakt přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Rebel Wings

Propojení kvalitní kuchyně, gastronomické úrovně a moderní zábavy.

Hybernská 1011/28
11000, Praha 1
Program našich akcí 
 

Restaurace Rebel Wings se nachází v historických prostorách „Hostince U Mariánského obrazu“ v Hybernské ulici, která je zmiňována i v Haškově knize o dobrém vojáku Švejkovi.

Elegantní restaurace pro cestující ze zámožnějších vrstev byla zřízena naproti bočnímu vchodu do odjezdové budovy nádraží Státní dráhy v okázalé vysoké novostavbě čp. 1011, postavené kolem roku 1890. Název podniku je pravděpodobně reminiscencí na zaniklý původní dům, který se nazýval U Panny Marie. Pohlednice s nastoupeným personálem a majitelem J. Šaškem (s buřinkou uprostřed) byla vydána k propagaci jeho podniku.

Provozovna „Rebel Wings“ je pilotním projektem pro nabídku a následnou distribuci havlíčkobrodského piva Rebel v Čechách. Spojenou s prezentací nových a moderních zábavních trendů v současné gastronomii. V rámci tohoto projektu bude nabízena nadstandartní a nadčasová kuchyně, která se bude opírat o dodávky kvalitních surovin a potravin, převážně z maloprodukcí, farmářských výroben a masa ze specializovaných zahraničních chovů.

Jedním z cílů tohoto projektu je uvést pivo Rebel na trh v Čechách, ve větší míře, než jsou současné distribuční reálie. Momentální distribuce se odehrává převážně na území českomoravské Vysočiny a Moravy. Ze zahraničních trhů se dodává pivo Rebel do Francie, USA, na Ukrajinu a do několika dalších zemí.

OTEVÍRACÍ DOBA
Denně 11:00 - 24:00

Zpět na homepage