Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Nejhezčí kluziště Westfield Chodov na ledě

Menu
náš tip
01.12. do 31.01.
10:00 - 22:00
Quattro Investment, SE
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Nejhezčí kluziště Westfield Chodov na ledě

Od prosince do ledna se park u chodovského obchodního centra promění v ledovou plochu pro veřejné bruslení. Výtěžek z akce přispěje na charitu.

 
Cena: od Zdarma
 
Quattro Investment, SE
Roztylská 2321/19
14800, Praha 4 - Chodov
Vizitka pořadatele 
 

Zimní bruslařská sezóna je tady. Protáhněte brusle na novém a netradičním kluzišti v parku u obchodního centra Westfield Chodov. Unikátní kluziště bylo postaveno podle vzoru v sousedním Rakousku ve Vídni, které se chlubí již třicetiletou tradicí. Ledová plocha se rozkládá na 650 m2 a je rozdělena do dvou samostatných kluzišť, která spojují dva ledové mosty. Nevšední ledový zážitek si tu mohou užít malí i velcí bruslaři, a to denně od prosince do ledna už od 10:00 do 22.00 hodin. (24. 12. 10:00 až 16:00 a 31.12. 10:00 až 18:00). K dispozici jsou na kluzišti ve vybrané dny instruktoři bruslení, jejichž služby je možné využít zdarma. V případě, že nemáte vlastní brusle, máte možnost si je na místě zapůjčit. A protože je čas Vánoc, nezapomeňte se také na chvíli zastavit a jen tak se svými blízkými nasávat vánoční atmosféru, třeba u voňavého svařáku a dalších tradičních dobrot, které tu můžete zakoupit ve stáncích. Vychutnat si je můžete také v teple v přilehlé komfortní vytápěné lounge a pohodlně relaxovat. Na své si zde přijdou i ti, kteří občas rádi utíkají do virtuálního světa. Designová lounge skrývá herní koutek, kde je na výběr hned z několika zábavných her, které si mohou zájemci zahrát na moderních herních konzolích PlayStation 4. Případně posedět na designovém nábytku a užít si relax při sledování vašeho oblíbeného pořadu na nejmodernějších televizorech. Celý areál je pokryt vysokorychlostním bezdrátovým internetem.

Vánoční svátky jsou období, kdy by na sebe měli být lidé hodní a vzpomněli na ty, kteří v životě neměli takové štěstí. Tím, že si přijdete užít zimní radovánky do ledového království u OC Westfield Chodov, můžete pomoct těm, kteří to opravdu potřebují. Vytěžené peníze ze vstupného na led, půjčovného bruslí a občerstvení poputují na dobročinné účely. V celém areálu jsou přijímány pouze bezhotovostní platby z důvodu transparentnosti charit. Akce si vzala za úkol podpořit hned dvě dobročinnosti. První je projekt ,,Saves Help“, spojující brankáře české extraligy i KHL a zámořské NHL, aby každým úspěšným zákrokem pomohli někomu zlepšit život, například koupí dětského vozíku. Dále charitativní sbírka pomůže Nadaci Jakuba Voráčka ,,Kluk Puk“, která se zaměřuje na velmi krutou diagnózu zvanou roztroušená skleróza. Vybrané peníze podpoří nejen individuální pacienty, jenž se nachází v tíživé situaci, ale také rozvoj MS center, nebo třeba také organizace, které pacienty s RS sdružují.

www.chodovnalede.cz

facebook.com/chodovnalede

instagram.com/chodovnalede

Ceník:

Dospělý  100 Kč  80 Kč
Děti do 6ti let  Zdarma  50 Kč
Děti 6-15  80 Kč  80 Kč
Rodinné vstupné 2 + 1  230 Kč  -
Rodinné vstupné 2 + 2  300 Kč  -
Rodinné vstupné 2 + 3  350 Kč  -
Senioři a ZTP  Zdarma  50 Kč
Doprovod ZTP  60 Kč  50 Kč
Samostatná helma  -  20 Kč

Vstupenka je platná na 2 hodiny od prvního načtení v turniketu


Zpět na homepage