Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Více dárků, více radosti v OC Letňany

Menu
náš tip
13.12. do 22.12.
09:00 - 21:00
OC Letňany
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Více dárků, více radosti v OC Letňany

I letošní Vánoce se v Obchodním centru Letňany budou nést ve znamení výhodných nákupů.

 
Cena: Zdarma
 
OC Letňany
Veselská 663
198 00, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Připravili jsme si pro vás spoustu zajímavých slev, které naleznete v exkluzivní Vánoční slevové knížce. Slevovou knížku získáte na infostánku centra, nebo si ji pohodlně prohlídněte na svém mobilu či PC na www.oc-letnany.cz/slevovaknizka.

Nemůžete se rozhodnout, co si letos budete přát pod stromeček? A už vůbec nemáte představu, co by potěšilo vaše nejbližší? Nezoufejte a přijďte si pro inspiraci do Obchodního centra Letňany. Ve Vánoční slevové knížce naleznete slevy do vašich oblíbených obchodů, jako například Knihy Dobrovský, Teta Drogerie, ONLY, Bambule, Datart, Douglas a též můžete využít výhodnou nabídku stylové kavárny Gold Cafe či dětského koutku Time Out a mnoho dalších.
U nás nakoupíte dárky pro celou svou rodinu i domácí mazlíčky. Pokud byste se nemohli rozhodnout, který dárek je ten pravý, využijte možnost koupi dárkové poukázky do OC Letňany a výběr nechte na obdarovaném. Dárkovou poukázku zakoupíte na infostánku centra v nominální hodnotě od 200 Kč, krásné balení je samozřejmost.
 
Děkujeme vám za celoroční přízeň. Přejeme vám příjemné nakupování a krásné svátky vánoční prožité v kruhu vašich nejbližších. Vaše OC Letňany.


Zpět na homepage