Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Maradona

Menu
náš tip
16.10. do 16.10.
19:00 - 22:00
KD Kyje
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Maradona

Strhující portrét fotbalisty Maradony spolu s exkluzivním hostem Ladislavem Vízkem v Biografu Kyje.

 
Cena: 50 Kč
 
KD Kyje
Šimanovská 47
198 00, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Diego je usměvavý kluk z předměstí, který miluje fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plní sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stává Bohem. Fanatický obdiv a slávu je těžké ustát a Diego skrývá svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nejsou cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Zničující spirála se roztáčí. Strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.

Váženým hostem promítání bude tentokrát Ladislav Vízek, fotbalový bohém a legenda československého fotbalu. Bývalý hráč Dukly Praha, pak Le Havru, který byl do svých skoro šedesáti let aktivním hráčem a proti Maradonovi hrál v roce 1982 v Mar del Plata (Argentina - ČSSR 0:0). Besedu s hostem povede sportovní novinář Tomáš Nohejl.


Zpět na homepage