Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Pop-up škola vaření: Mexiko

Menu
náš tip
20.08. do 20.08.
17:00 - 21:30
Vnitroblock
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Pop-up škola vaření: Mexiko

Mexická kuchyně je zapsána na seznam UNESCO. My víme proč a Vy budete taky.

 
Cena: 2 700 Kč
 
Vnitroblock
Tusarova 791/31
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Naše koncepty jdou skvěle dohromady... Proto jsme se spojili s klukama z Alfresco Academy a každé prázdninové úterý na festivalu food pairingu budeme mít i školu vaření. 20. 8. je téma Corona & tacos, což kluci z Alfresca rozšířili na celé Mexiko.

Pokud jste jí ještě nepropadli, brzy se tak stane. Mexická kuchyně to je římský kmín, chilli, fazole, placky, avokádo, limety, čerstvé bylinky,… Mnoho ingrediencí a ještě víc rozmanitých chutí a vůní. My se je v našem autentickém kurzu mexické kulinařiny naučíme mísit a připravit něco opravdu skvělého. Začneme smažením chimichangas s panenkou a nesmí chybět ani typické burrito grande s hovězím. Při přípravě svěžích tacos se naučíme pošírování a pracovat s kuřetem. A na závěr, po cca 4 hodinách si usmažíme legendární churros. Mimo to umícháme guacamole, fazolovou pastu a salsu pico de gallo. Tenhle kurz je oprávněně naším nejoblíbenějším, tak ho zkuste i Vy.

Link na lístky: bit.ly/Skola-vareni-Mexico


Zpět na homepage