Mexická kuchyně je zapsána na seznam UNESCO. My víme proč a Vy budete taky.
Naše koncepty jdou skvěle dohromady... Proto jsme se spojili s klukama z Alfresco Academy a každé prázdninové úterý na festivalu food pairingu budeme mít i školu vaření. 20. 8. je téma Corona & tacos, což kluci z Alfresca rozšířili na celé Mexiko.
Pokud jste jí ještě nepropadli, brzy se tak stane. Mexická kuchyně to je římský kmín, chilli, fazole, placky, avokádo, limety, čerstvé bylinky,… Mnoho ingrediencí a ještě víc rozmanitých chutí a vůní. My se je v našem autentickém kurzu mexické kulinařiny naučíme mísit a připravit něco opravdu skvělého. Začneme smažením chimichangas s panenkou a nesmí chybět ani typické burrito grande s hovězím. Při přípravě svěžích tacos se naučíme pošírování a pracovat s kuřetem. A na závěr, po cca 4 hodinách si usmažíme legendární churros. Mimo to umícháme guacamole, fazolovou pastu a salsu pico de gallo. Tenhle kurz je oprávněně naším nejoblíbenějším, tak ho zkuste i Vy.
Link na lístky: bit.ly/Skola-vareni-Mexico