Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Escape game SAW

Menu
náš tip
02.01. do 31.12.
10:00 - 22:00
endorfin.cz
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Escape game SAW

Většina lidí si neváží svého života, to se ale u nás změní poté, co jste chyceni do smrtících pastí. Všichni nepřežijí, ale Vy můžete!

 
Cena: od 1 500 Kč
 
Endorfin
Petrohradská 216/3
101 00, Praha 10, Vršovice
Vizitka pořadatele 
 

Úniková hra na bázi legendární ságy SAW. Hra, která nikoho nezanechá klidným. Stejně jako ve filmech se hráči rozhodují, koho obětovat a kdo by měl „přežít“ až do konce.

Hra nabízí unikátní technická řešení, ze kterých vám naskočí husí kůže. Žádné zařízení ve hře není imitací či dekorace, ale reálně fungující past. Šedesáti minutová únikovka, která má několik scénářů a je jen na Vás, kterou cestou se vydáte. Nenajdete nic lepšího, pokud chcete otestovat oddanost kamaráda, kolegy, nebo příbuzného.  Koho se rozhodnete obětovat v naší hře?

ENG:

Escape game based on the legendary SAW saga. A game that does not leave anyone quiet, as in movies, players decide who to sacrifice and who should “survive” to the end. You are in a death trap.

Most people don’t cherish their life enough, but that is about to change. Game offers unique technical solutions.

No device in the game is imitation or decoration, but a real trap. Escape, which has several scenarios and it’s up to you, which way you go. You will not find anything better if you want to test the devotion of a friend, colleague, or relative. Who do you choose to sacrifice in our game?


Zpět na homepage