Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Prague Playoffs

Menu
náš tip
13.12. do 16.12.
17:00 - 18:15
O2 arena
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Prague Playoffs

Galashow světového parkuru rozzáří Prahu

 
Cena: od 490 Kč
 
O2 arena
Českomoravská 17
190 00, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Největší akce světové série v parkurovém skákání se blíží. Do startu Global Champions Prague PlayOffs 2018 zbývá už jen několik týdnů. Premiéra prestižní soutěže za účasti elitních jezdců a koní světa se uskuteční v O2 areně od 13. do 16. prosince letošního roku, jejím organizátorem je Czech Equestrian Team.

Prague PlayOffs 2018 jsou zcela novým formátem soutěže jako vyvrcholení celoročního seriálu Longines Global Champions Tour a týmové soutěže Global Champions League. V průběhu čtyř závodních dnů se na kolbišti v O2areně představí šestnáct nejlepších týmů a šestnáct nejlepších jezdců světa v parkurovém skákání – celkem to bude stovka jezdců a 200 koní. Závodit budou o celkovou dotaci bezmála 12 milionů eur. „Z pohledu parkurového skákání se jedná o akci zcela unikátní, žádnou podobnou jsme v rámci parkurového sportu v České republice dosud nehostili,” říká předseda organizačního výboru Jan Andrlík. 


Zpět na homepage