Večer plný originálních toskánských specialit v restauraci Il Giardino Toscano.
Čtyřchodové menu pro Vás společně připraví šéfkuchař toskánské restaurace Io Cucino Gionata D´Alessi a šéfkuchař hotelu Daniel Bukowski. Vinař Rocco Toscani z významného italského vinařského rodu Toscani svým výběrem vín doplní jedinečný kulinářský zážitek.
Cena 990,- na osobu zahrnuje:
- Welcome drink
- 4-chodové servírované menu s osobní prezentací obou šéfkuchařů
- Toskánská vína párovaná s jednotlivými chody
- Konzumace nealko nápojů, piva a kávy/čaje
- Parkování v garážích hotelu NH Prague City zdarma
Rezervace: a.konderova@nh-hotels.com, tel. 257 153 410
TOSKÁNSKÉ MENU
TUSCAN MENU
Amouse-bouche
Flan di zafferano con cavolfiori e ricotta
Saffron flan with couliflower and ricotta cheese
Šafránový flan s květákem a ricottou
Antipasto
Cruditè di Chianina con acciughe e le sue mostarde
Chianina Cruditè with anchovies and mustard variation
Telecí crudité z plemene Chianina se sardelkami a variací hořčice
Primo piatto
Raviolo rosso ripieno di pappa al pomodoro, con burrata e crema al pomodoro
Red raviolo filled with pappa al pomodoro, dressed with burrata and tomato cream
Červená raviola plněná rajčatovým pyré, s burratou a rajčatovým krémem
Secondo piatto
Coniglio con fiocco di maiale (az. Agricola Oliviero Toscani), spinaci e olive taggiache
Rabbit filled with Toscani fiocco, spinach and taggiasche olives
Králík s fiocco šunkou (z chovu vepřů na Agricola Oliviero Toscani), špenát a olivy Taggiasche
Dessert
Sfogliatina con ricotta e fonduta di cioccolato
Puff pastry with ricotta cheese and chocolate fondue
Sfogliatina s ricottou a čokoládovým fondue