Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Vánoční slevy na gastronomické zážitky

Toskánský degustační večer

Menu
náš tip
22.11. do 22.11.
18:30 - 23:00
Ristorante Il Giardino Toscano
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Toskánský degustační večer

Večer plný originálních toskánských specialit v restauraci Il Giardino Toscano.

 
Cena: 990 Kč
 
Ristorante Il Giardino Toscano
Mozartova 261/1
15000, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Čtyřchodové menu pro Vás společně připraví šéfkuchař toskánské restaurace Io Cucino Gionata D´Alessi a šéfkuchař hotelu Daniel Bukowski. Vinař Rocco Toscani z významného italského vinařského rodu Toscani svým výběrem vín doplní jedinečný kulinářský zážitek.

Cena 990,- na osobu zahrnuje:

- Welcome drink
- 4-chodové servírované menu s osobní prezentací obou šéfkuchařů
- Toskánská vína párovaná s jednotlivými chody
- Konzumace nealko nápojů, piva a kávy/čaje
- Parkování v garážích hotelu NH Prague City zdarma

Rezervace: a.konderova@nh-hotels.com, tel. 257 153 410

 

TOSKÁNSKÉ MENU

TUSCAN MENU

 

Amouse-bouche

Flan di zafferano con cavolfiori e ricotta

Saffron flan with couliflower and ricotta cheese

Šafránový flan s květákem a ricottou

 

Antipasto

Cruditè di Chianina con acciughe e le sue mostarde

Chianina Cruditè with anchovies and mustard variation

Telecí crudité z plemene Chianina se sardelkami a variací hořčice

 

Primo piatto

Raviolo rosso ripieno di pappa al pomodoro, con burrata e crema al pomodoro

Red raviolo filled with pappa al pomodoro, dressed with burrata and tomato cream

Červená raviola plněná rajčatovým pyré, s burratou a rajčatovým krémem

 

Secondo piatto

Coniglio con fiocco di maiale (az. Agricola Oliviero Toscani), spinaci e olive taggiache

Rabbit filled with Toscani fiocco, spinach and taggiasche olives 

Králík s fiocco šunkou (z chovu vepřů na Agricola Oliviero Toscani), špenát a olivy Taggiasche

 

Dessert

Sfogliatina con ricotta e fonduta di cioccolato

Puff pastry with ricotta cheese and chocolate fondue

Sfogliatina s ricottou a čokoládovým fondue


Zpět na homepage