Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Beneath the Surface

Menu
náš tip
17.05. do 24.05.
14:00 - 23:59
(A)void Floating Gallery
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Beneath the Surface

Pražskou náplavku zaplaví vlna melancholie v podobě unikátní výstavy Beneath the Surface.

 
Cena: Zdarma
 
(A)void Floating Gallery
Rašínovo nábřeží
120 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Pražskou náplavku zaplaví vlna melancholie v podobě unikátní výstavy Beneath the Surface. V netradičních výstavních prostorách (A)VOID Floating Gallery zahájí 17. května od 19 hodin svou týdenní plavbu mladé umění. Tři absolventky uměleckých škol, které se nebojí nahlédnout pod povrch běžného života a odhalit svou skrytou tvář, vystaví neotřelá díla plná tajemna, sklíčenosti, ale i hledání nových cest. Vernisáž tria mladých tvůrkyň doprovodí dream-popová skupina Iggy Mayerov, která svými podmanivými tóny dokreslí atmosféru vystavovaných prací.

Prezentovanými autorkami jsou Nika Holúsková – malířka a zároveň vypravěčka pochmurných, tajemných a zahloubaných příběhů. Marie Nováčková, která svět zachycuje skrze sklo Camery obscury, podobně jako věhlasný fotograf – voyer Miroslav Tichý a Magdalena Šťastníková, balancující na hraně designu a prostorové expresivity.

Akci organizují studenti Arts managementu Vysoké školy ekonomické s vedlejší specializací Multimédia v ekonomické praxi.


Zpět na homepage