Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

The Florida Project - Premiérový víkend

Menu
náš tip
22.02. do 25.02.
15:00 - 23:59
Aerofilms
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
The Florida Project - Premiérový víkend

Okouzlující šestiletá Moonee a její přátelé si užívají naplno letních prázdnin v sousedství dokonalého a barevného floridského Disneylandu.

Aerofilms
Praha
Praha
Vizitka pořadatele 
 

Temné stránky života dospělých, které se postupně dostávají na povrch, se v dětských očích rozpouštějí pod přívalem lumpáren, nekonečného potulování, zábavy a neodolatelných kopečků zmrzliny.

Nedaleko Disneylandu na Floridě stojí řada kdysi populárních pestrobarevných motelů. Okouzlující šestiletá Moonee (Brooklynn Prince) a její kamarádi, kteří si naplno užívají léta, bydlí v jednom z nich. Radost ze svobody, potulování a neodolatelných kopečků zmrzliny nemá nudný a složitý svět dospělých šanci ohrozit. Co na tom, že její 22letá máma (Bria Vinaite) každý týden divoce shání peníze na činži a pozdními platbami dráždí starostlivého správce Bobbyho (Willem Dafoe). Je na čase seznámit se s novou sousedkou a naplánovat pár dalších lumpáren! Režisér Sean Baker přichází s neobyčejně silným snímkem, který se stal miláčkem kritiků i diváků ihned od svého uvedení na festivalu v Cannes.

Režie: Sean Baker
Scénář: Sean Baker, Chris Bergoch
Kamera: Alexis Zabé
Hrají: Bria Vinaite, Brooklynn Prince, Willem Dafoe, Valeria Cotto, Mela Murder, Christopher Rivera, Caleb Landry Jones, Macon Blair, Karren Karagulian, Sandy Kane, Aiden Malik, Josie Olivo, Carl Bradfield


Zpět na homepage