Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Pražský pěvecký festival 2018

Menu
náš tip
10.02. do 28.02.
08:00 - 23:55
Pražský pěvecký festival
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Opravdové hvězdy se rodí na Pražském pěveckém festivalu. Akce je určena pro děti a mládež z Prahy a okolních měst, kteří rádi zpívají.

 
Cena: Zdarma
 
DDM Praha 2 a Naše hudba
Vratislavova 15
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Pražský pěvecký festival je unikátní přehlídka pěveckých talentů ve věku 6-19 let, která se oproti jiným soutěžím liší tím, že je to místo, kde odpadá pocit soupeření a podporuje tvořivost a radost ze zpívání. Důraz ale klademe i na vzdělání, tzn. že děti a mládež hudebně rozvíjíme pomocí workshopů.
Registrace na festival probíhá na www.nasehudba.cz do konce února 2018, ze všech přihlášených vybereme 30 zpěváků, kteří se zúčastní workshopů a samotného festivalu. Slavnostní koncert se uskuteční 4. 5. 2018 ve velkém sále Městské knihovny na Praze 1.
V rámci festivalu spolupracujeme s několika známými osobnostmi, kteří vystupují v roli motivátorů jako např. David Gránský, Anna Slováčková, Tomáš Klus, Miroslav Hrabě, Míša Sejnová, Barbora Rainišová a další...
Všichni účastníci festivalu budou mít možnost nahrát festivalové CD s jejich písní, vystoupit na opravdovém pódiu, ale i na různých akcích a také na ně čeká spoustu dalších cen a hlavně zážitků.
Pořadatelem je DDM Praha 2 a Eva Kleinová (Naše hudba). Projekt finančně podporuje Hlavní město Praha a Městská část Praha 2. Na festivalu s námi také spolupracuje DDM Praha 4.


Zpět na homepage