Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Festival otrlého diváka 2018

Menu
náš tip
27.02. do 04.03.
18:00 - 22:30
Kino Aero
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Festival otrlého diváka 2018

Festival otrlého diváka navrací kinu jeho původní roli atrakce a nezapomenutelného společného zážitku.

Kino Aero
Biskupcova 87/31a
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Otrlec je synonymem pokleslosti, nevkusu, braku a zábavy za hranicí tuctovosti – ve všech možných významech těchto slov. Každý rok přináší kolekci nejpůsobivějších, nejsměšnějších, nejzapadlejších i nejbizarnějších hororů, extrémů, akčňáků, krváků, campů, béček, céček i péček.

Nemáme na mysli pouze fakt, že máloco se vyrovná zkušenosti, když sledujete horor či třeskutě směšný brak ve společnosti tří stovek stejně naladěných lidí.

Kmenová přehlídka pražského kina Aero krom toho nabízí řadu interaktivních projekcí, kde za pomoci náležitě laciných a kutilsky vytvořených prostředků filmy nezůstávají jen na plátně, ale pronikají přímo do sálu.

Jindy zase díky nezaměnitelnému přednesu i kreativnímu přístupu našich simultánních překladatelů získávají již viděné filmy zcela nový rozměr. Namísto tiché adorace kinematografického umění s námi zažijete projekce, kde se sál otřásá salvami smíchu či vyděšeným řevem, vychutnáte si filmy z archivních formátů jako je VHS či VCD, a to nemluvě o dílech samotných. Nepřipravte se o možnost být při tom.

Otrlá Rocky Horror Picture Show

Jednou není dost a opakování je matka moudrosti, potažmo zvrhlosti, tudíž přijměte pozvání na občasně pravidelná uvedení legendárního kultu Rocky Horror Picture Show pořádaná s plnou parádou. Od roku 2015, kdy proběhla česká premiéra interaktivní projekce a shadowcastu, se ansámbl Festivalu otrlého diváka a jeho přátel rozhodl neutuchat ve své dekadenci-libé činnosti a po vzoru zahraničních souborů zdejším divákům každoročně naservírovat několik uvedení této velkolepé, nezapomenutelné a díky živému elementu pokaždé unikátní show.

Před návštěvou projekce se prosím seznamte s pokyny pro publikum, případně i s dějem filmu, pokud by vám dělala nepřítomnost českých titulků potíže


Zpět na homepage