Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut.
Pop-up Šnek to je dynamický servis, uvolněná atmosféra a česká klasika bez příkras.
Zažijte atmosféru snack baru se skvělým jídlem. Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut. Po celou dobu budete stát u kuchyňského pultu, abyste kuchařům viděli rovnou pod ruce.
Jednotlivé chody zatím neprozradíme, ale budou připraveny ze sezónních surovin a těšit se můžete především na tradiční, jednoduchá a nostalgická jídla z české kuchyně. V ceně menu je sklenička vína, piva nebo nealka. Úprava s ohledem na intolerance a vegetariánská verze nebude možná.
Jídlo vymysleli a připraví kuchaři Jiří Horák, František Skopec a Alžběta Zemanová
Jiří Horák
je kreativní šéfkuchař Ambiente sídlí v Umu, kde ve své laboratoři rozvíjí nové nápady, (znovu)objevuje recepty a s pokorou sobě vlastní sdílí své kulinářské vášně s profesionály i veřejností. Pokud má chvíli volna, nejspíš připravuje vyladěné langoše nebo tacos na různé pop-upové projekty.
František Skopec
je kreativní šéfkuchař Ambiente, má na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.
Alžběta Zemanová, která působila třeba v ZE MĚ projektu, Štanglu a nyní v Goodloku.