Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Vánoční slevy na gastronomické zážitky

Pop-up Šnek

Menu
náš tip
19.06. do 19.06.
18:00 - 21:30
Prostor UM
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Pop-up Šnek

Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut.

 
Cena: 825 Kč
 
Prostor UM
Národní 28
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Pop-up Šnek to je dynamický servis, uvolněná atmosféra a česká klasika bez příkras.

Zažijte atmosféru snack baru se skvělým jídlem. Přijďte na večeři, na které servírujeme šest menších chodů a která vám nezabere více než 45 minut. Po celou dobu budete stát u kuchyňského pultu, abyste kuchařům viděli rovnou pod ruce. 

Jednotlivé chody zatím neprozradíme, ale budou připraveny ze sezónních surovin a těšit se můžete především na tradiční, jednoduchá a nostalgická jídla z české kuchyně. V ceně menu je sklenička vína, piva nebo nealka. Úprava s ohledem na intolerance a vegetariánská verze nebude možná.

Jídlo vymysleli a připraví kuchaři Jiří Horák, František Skopec a Alžběta Zemanová

Jiří Horák
je kreativní šéfkuchař Ambiente sídlí v Umu, kde ve své laboratoři rozvíjí nové nápady, (znovu)objevuje recepty a s pokorou sobě vlastní sdílí své kulinářské vášně s profesionály i veřejností. Pokud má chvíli volna, nejspíš připravuje vyladěné langoše nebo tacos na různé pop-upové projekty. 

František Skopec 
je kreativní šéfkuchař Ambiente, má na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.

Alžběta Zemanová, která působila třeba v ZE MĚ projektu, Štanglu a nyní v Goodloku.


Zpět na homepage