Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Vánoční slevy na gastronomické zážitky

Pop-up Wagyu vs. Přeštík

Menu
náš tip
24.04. do 24.04.
17:00 - 22:00
Bokovka
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Pop-up Wagyu vs. Přeštík

Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka.

 
 
Bokovka
Dlouhá 37
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Japonské wagyu a český přeštík mezi dvěma plátky shokupanu.

Přijďte ochutnat tradiční japonský sendvič Katsu Sando s prémiovým wagyu z rukou kreativních šéfkuchařů Ambiente Františka Skopce a Jirky Horáka. 

Počet sendvičů s japonským wagyu je omezený na 35 kusů. Svou porci si můžete rezervovat zakoupením vstupenky. Pro příchozí budou na místě k zakoupení taky sendviče se svíčkovou z českého wagyu a s kotletou z přeštíka.
 

Sendvič Torikai Chikusan wagyu 1505 Kč (pouze v předprodeji)

Sendvič Krontorádovi wagyu  1105 Kč

Sendvič s přeštíkem  505 Kč
 

Jiří Horák a František Skopec

Jirka Horák a František Skopec jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente, kteří v rámci vzdělávání a inovací jezdí na inspirační cesty, stáže a školení. V předchozích letech strávili několik týdnů v Japonsku, kde měli mimo jiné možnost podívat se na farmu Torikai Chikusan a pracovat v tamním řeznictví, které jsou vyhlášené svým wagyu.


Zpět na homepage