Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Kresba/malba portrétu podle živého modelu

Menu
náš tip
04.05. do 04.05.
10:00 - 16:00
Ateliér Praga Prima
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Kresba/malba portrétu podle živého modelu

Celodenní sobotní kurz se zaměřuje na kresbu, příp. malbu portrétu podle živého modelu. Kurz je určen pro začátečníky i pokročilé.

 
Cena: od 1 290 Kč
 
ateliér praga prima
Národní 35
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Kurz je určen jak zkušenějším malířům, kteří se chtějí dále rozvíjet v klasické malbě a chtějí hlouběji proniknout do její techniky, tak i začátečníkům, kteří teprve hledají způsob vlastního vyjádření a chtějí se seznámit s principem výstavby a zobrazení portrétu. Výsledkem může být studijní kresba i hotový obraz.

V kurzu se naučíte základní principy malby nebo kresby portrétu, jako jsou proporce, světelné a stínové efekty, kompozice a vyjadřování emocí. Budete pracovat pod vedením zkušeného lektora, který vám pomůže rozvíjet vaše individuální schopnosti a styl.

Jedinečnost tohoto kurzu spočívá v tom, že budete mít možnost pracovat s živým modelem. To vám umožní trénovat schopnost pozorování, procvičit své dovednosti v reálném prostředí a získat cenný feedback od modelu i lektora.

Kurz je vhodný pro všechny, kteří mají zájem o malbu nebo kresbu portrétu a chtějí se naučit nové techniky a postupy. Vhodným předpokladem je základní znalost malby nebo kresby, ale není podmínkou.

Připojte se k nám na kurz a objevte krásu a umění portrétování!

Lektor: MgA. Ondřej Roubík

Cena: 1290 Kč pro současné studenty semestrálních kurzů ateliéru praga prima, 1490 Kč pro ostatní zájemce.

Přihlášky přijímáme na e-mailové adrese atelierpragaprima@gmail.com nebo telefonicky na čísle 608 97 95 06.


Zpět na homepage