Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Open House Praha 2024

Kutilská dílna Roberta Jaškówa

Menu
náš tip
04.05. do 04.05.
10:00 - 16:00
Tvůrčí dům Elišky Peškové
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Kutilská dílna Roberta Jaškówa

Workshop pro všechny začínající kutily a truhláře s hercem, králem všech kutilů a majitelem „nejslavnější garáže“ Robertem Jaškówem.

 
Cena: 2 000 Kč
 
Tvůrčí dům Elišky Peškové
Elišky Peškové č. 7
15000, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Už jste si někdy říkali, že byste chtěli něco vlastnoručně vyrobit ze dřeva? Na videích to vypadá jako hračka, ale nakonec jste nenašli odvahu? Nebo vám chybí nářadí a vhodná dílna? U nás najdete nejen dobře vybavenou dílnu, ale i dobře naladěného Roberta Jaškówa, s jehož pomocí to skutečně bude hračka!

Obsah workshopu:

Během jednodenního workshopu se nejprve prakticky seznámíte s různými druhy nářadí, základními typy dílenských strojů a materiálů, které při práci využijete. Poté se společně pustíte do skutečné truhlářské výroby.

Protože léto je za chvíli tady, vyrobíte si něco, co vám bude dělat radost – ať už na chalupě, na zahradě nebo třeba v lese, kam chodíte na procházku. Čeká vás výroba hmyzího hotelu - snu všech, kteří rádi pozorují život v přírodě, ale hlavně skvělé letní atrakce pro zvědavé a zvídavé děti! Při jeho výrobě si samozřejmě vyzkoušíte nejrůznější způsoby přípravy a opracování materiálu a také hned několik spojovacích technik od hřebíků, přes vruty až po truhlářské lepení.

A protože vás tím vším provede Robert Jašków, nebude navíc nouze o dobrou náladu, nadšení z řemeslné práce a možná i nějakou tu „veselou historku z natáčení“.

Kdy a kde:

Workshop se koná ve vypsaných termínech v dílnách Tvůrčího domu Elišky Peškové (Elišky Peškové 333/7, Smíchov 150 00).

Cena: 2 000 Kč *

*V ceně jsou zahrnuty i použité materiály.


Zpět na homepage