Přijďte si pochutnat na specialitách z čerstvých krevet a tuňáku, bude to stát za to!
Na tento festival jsme se obzvlášť těšili! Celou dobu jsme totiž při přípravách Oldovi koukali pod ruce a musíme říct, že toto menu bude dokonalý teleport z Vinohrad rovnou k moři! Přijďte si pochutnat na specialitách z čerstvých krevet a tuňáku, bude to stát za to! Mrkněte.
Rezervace: bit.ly/bruxx_rezervace
Krevety Black Tiger & morková kost 490,–
grilované tygří krevety s máslovou omáčkou s konfitovaným česnekem, fish and chips z brambor a morková kost s uzeným jazykem a lilkovou majonézou
Krevety vannamei & čajový sandwich 490,–
krevety restované v jasmínovém másle, pohanka s lososovým kaviárem, piniemi a sýrem feta a tradiční sandwich o páté
Červené argentinské krevety & pâte brisée noire 520,–
červené krevety a la plancha, křehký koláček s aktivním uhlím, červenou cibulí a ančovičkami, rolky z ředkve daikon, omáčka z divokého česneku a bramborová kaše z lahve sypaná sezonními houbami
Tuňák & jemná tuňáková nuance 550,–
grilovaný tuňák, lehká tuňáková pěna, kastrůlek mušlí s rybím fumetem, omeleta ze stročků a jarní cibulka s cukrovým hráškem
Tuňák & krevety ve skle 550,–
tuňák na lávovém grilu, grilované krevety nakládané v chilli, bylinkách a citronu, podávané ve skle, bramborový mille feuille a malý koláček s křenovou pěnou a pikantní klobásou
Tuňák & vongole à la Romesco 550,–
grilovaný tuňák, zeleninová omáčka à la Romesco s hlemýždi a zeleninové clafoutis sypané jarní zeleninou a domácím estragonovým sýrem