Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Rostlinná štafeta vol. 59

Menu
náš tip
30.04. do 30.04.
10:00 - 18:00
Zahrada na niti
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Rostlinná štafeta vol. 59

Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat?

Zahrada na niti
Školská 7
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat nebo máte prostě moc stejných druhů a chtěli byste nějaké jiné? Nejste zatím moc velký pěstitel, ale rádi byste si domů pořídili květiny s příběhem?

Tak to potřebujete přijít na Rostlinnou štafetu!

Už 59. kolo rostlinného happeningu, kde si opět vyměníme svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného. Vítány jsou i semínka, řízky, sazenice a vlastně jakékoliv rostliny, ať už pokojovky nebo ty zahradní!

PRAVIDLA ROSTLINNÉ ŠTAFETY:

Účast není podmíněná přinesením rostliny, můžete přinést kolik rostlin chcete. Nově je ale stanoven MAXIMÁLNÍ POČET ROSTLIN, které si můžete odnést na 5 KUSŮ!!! (do počtu se nezapočítávají semena a potřeby na pěstování rostlin jako květináče atp.)

Pokud si k rostlinkám připravíte i cedulky s příběhem (od koho rostlina je, jak se k vám dostala, nebo proč jí posíláte dál) budeme moc rádi, protože příběh dělá hodně a k rostlině pak má nový majitel hned jiný vztah, když o ní něco ví 

Jak taková roslinná štafeta probíhá?

Štafeta se koná venku, před Zahradou na niti, kde je umístěn dlouhý stůl na který můžete odložit nechtěné rostliny a z kterého si můžete jakoukoliv rostlinu odnést. Štafeta bude probíhat PO CELÝ DEN, takže můžete přijít kdykoliv mezi 10. a 18. hodinou do Školské 7 na Praze 1.

Fotoreporty z předchozích Rostlinných štafet a více info o Rostlinné štafetě a o tom jak vznikla najdete na www.rostlinnastafeta.cz

Pokud máte nějaká miminka štafetové královny pilei peperomioides, určitě je přineste, byla by škoda, kdyby královna chyběla! (Pokud neznáte štafetovou královnu pileu, tak šup sem -> www.pilea.cz)

A prosba na závěr... Rostlinná štafeta je nezisková akce, cílem je se pobavit, vyměnit si rostliny i tipy na pěstování. Pokud uvidíte nějaké nevhodné chování, neváhejte osobu upozornit a nasměrovat jí do patřičných mezí. Případně budeme rádi, když nás na nepřijatelné chování některých účastníků upozorníte, děkujeme!

PŘIJĎTE A POZVĚTE SVÉ KYTKYCHTIVÉ PŘÁTELÉ!

Budeme se na vás a vaše nechtěné rostliny v Zahradě na niti těšit!


Zpět na homepage