Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Seznamovací večer - První rande

Menu
náš tip
16.04. do 16.04.
19:00 - 20:30
Seznamovací večer Žwakovi
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Seznamovací večer - První rande

Zajděte si na rande. Jde to i bez stresu, strachu z odmítnutí a zbytečné nervozity. Připravíme vám uvolněnou atmosféru a přátelské přivítání.

 
Cena: od 390 Kč
 
Seznamovací večer Žwakovi
Yo Café, Anny Letenské 1204/1
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Pak už jen náhoda rozhodne, s kým si padnete do oka. A jestli ne, odcházet budete s pocitem dobře stráveného času ve společnosti lidí, kteří to se seznámením myslí vážně.

Nenecháme vás v tom samotné. Celý večer je naplánovaný do poslední minuty. Na rozdíl od klasického rande naslepo nebude prostor na trému, chvilky trapného ticha nebo jiné nepříjemné situace. Na rozhovor s 1 protějškem máte 5 minut. To je akorát na to, abyste odhalili vzájemné sympatie. Nakonec vyznačíte na kartičce přezdívky protějšků, které byste rádi pozvali na další rande. Pokud jsou sympatie vzájemné, moderátor vám vymění kontaty. Pokud shoda nepanuje, vyhnete se nepříjemnému odmítnutí tváří v tvář.

Kolik lidí se sejde?
Počítejte s 8–10 protějšky. Po oficiální části večera je ideální příležitost posedět a povídat s těmi, kteří vám byli sympatičtí a tím dále zvýšit šanci na seznámení.


Zpět na homepage