Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Mladí ladí jazz Open Air 2024

Menu
náš tip
30.04. do 30.04.
15:30 - 17:00
Nerudný Fest
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Mladí ladí jazz Open Air 2024

Největší pražskej jazzovej open air letos už posedmý oživí Karlovo náměstí! 

 
Cena: od Zdarma
 
Nerudný Fest
Karlovo náměstí 551/34
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Přijď s náma oslavit Mezinárodní den jazzu na prvním jarním festivalu v centru Prahy!

Vstupné je DOBROVOLNÉ

Jazzanova (DE)
Jazzanova je skupina šesti berlínskejch DJs a producentů, kterou tvoří Alexander Barck, Claas Brieler, Jürgen von Knoblauch, Roskow Kretschmann, Stefan Leisering a Axel Reinemer. Skupina vznikla v roce 1995 a je jedním z předních představitelů nu-jazzu, chilloutu a jazz housu.

Prago Union live band & Krotitelé Dechů
Legendární Prago Union, za kterým stojí Adam Svatoš aka Kato, asi není potřeba dlouze představovat. Osobitý instrumentály a skvělý rapový texty plný metafor a slovních obratů, který se ti zabydlej v hlavě. Speciálně na letošním Open Airu navíc Prago vystoupí spolu s brass bandem Krotitelé Dechů!

Don Kapot (BE)
Don Kapot jsou záchrannej člun free jazzu, afrobeatu a krautpunku, na kterým společně pluje Giotis Damianidis (baskytara, kytara), Viktor Perdieus (baryton saxofon, klávesy) a Jakob Warmenbol (bicí). Na belgický scéně už má tahle trojice svoje renomé a teď si ho přijíždí vydobýt i na Mladí ladí jazz Open Air.

Searching for Home (DE)
Německá parta, která se od jazzu a fusion nebojí odskočit ani pro trapový beaty, středovýchodní zvuky nebo africkej folklor, čímž si vysloužila i vítězství v naší soutěži jazzovejch talentů Jazzfr


Zpět na homepage