Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Čarodějnice na Ladronce

Menu
náš tip
30.04. do 30.04.
13:00 - 21:00
Městská část Praha 6
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Čarodějnice na Ladronce

UDG / Jakub Ondra / Maxim Turbulenc / Michal Kavalčík / kouzelník Pan Kravata

 
Cena: Zdarma
 
Městská část Praha 6
Ladronka
160 52, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Čáry, máry, fuk a jako mávnutím kouzelného proutku je tu další ročník největšího čarodějnického sletu ve střední Evropě - Čarodějnice na Ladronce. Do jednoho z nejoblíbenějších pražských parků Ladronka se 30. dubna sletí české hudební hvězdy jako kapely UDG, Maxim Turbulenc i zpěvák Jakub Ondra. Celým magickým dnem vás bude provázet moderátor a bavič Michal Kavalčík. Malí čarodějové se mohou přiučit v magii od Kouzelníka pana Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Podle tradice navrhly a vyrobily sochu čarodějnice děti. Letos ozdobí Ladronku hned dvě čarodějnice od žáků ze ZŠ Dlouhý Lán a ZŠ Jana Amose Komenského. Čarodějnický rej vyvrcholí zapálením hranice v 19:30 hodin. Vstup na akci i koncerty jsou pro návštěvníky zdarma.

„Jsme rádi, že i letos můžeme nabídnout bohatý hudební program všem milovníkům tohoto jarního svátku. Zveme proto všechny malé i velké čaroděje na Ladronku, která je jedním z nejkrásnějších pražských parků a je úžasnou kulisou pro tuto magickou akci,“ říká Jakub Stárek, starosta městské části Praha 6, která Čarodějnice na Ladronce pořádá. Čarodějnický rej na Ladronce rozpálí do magických rozměrů skupina Maxim Turbulenc. Jejich hity znají snad všichni čarodějové bez rozdílu věku. I přes náhlý a tragický odchod jednoho ze svých členů, kapela nezklame své fanoušky a slíbený koncert odehraje. Hlavně mladší publikum si užije vystoupení písničkáře, zpěváka a muzikanta tělem a srdcem Jakuba Ondry. Začínal pouličním hraním, tzv. buskingem a nyní nahrává singly pro velké nahrávací společnosti. Dejte si naživo jeho skladby „Svět se zbláznil“ nebo letošní novinku „Za tebou“. Nechte se strhnout kapelou UDG, která to na Ladronce roztočí ve svižných rockových rytmech. UDG na sebe upozornili v roce 2004 vítězstvím v soutěži Coca Cola Popstar a v letech 2009 a 2010 zazářili v hudebních cenách Žebřík. Celý den bude řídit s mikrofonem v ruce moderátor a bavič Michal Kavalčík. Jeho hlas znají posluchači Radia Kiss a jeho tvář zase diváci z televize a divadla. 

Malí čarodějové se mohou naučit nová kouzla od samotného kouzelníka Pana Kravaty. Šikovní a talentovaní čarodějničtí učni se mohou vydat na Kouzelnou stezku, kde je čekají zábavné úkoly, jež prověří jejich magické schopnosti. Děti hrály důležitou roli také při výrobě čarodějnic pro letošní čarodějnický slet. Nad letošní akcí budou dohlížet hned dvě čarodějnické bytosti, které navrhli a vytvořili žáci ZŠ Dlouhý Lán a ZŠ Jana Amose Komenského. „Čarodějnický rej vyvrcholí zapálením hranice v 19:30 hodin. Vatru ozdobí dle tradice čarodějnice vytvořené dětmi z šestkových základních škol,“ zve radní pro kulturu, sport a volný čas městské části Praha 6 Jan Lacina. Letos se sešly hned dvě ze ZŠ Dlouhý Lán a ZŠ J. A. Komenského. 

Akce začíná v úterý 30. 4. ve 13 hodin. Všechny mlsné jazýčky uspokojí nabídka stánků s občerstvením. Chybět nebudou ani ohniště pro opékání špekáčků.

 

Co dalšího vás čeká?
pálení čarodějnice
soutěže
opékání špekáčků
workshopy ve spolupráci s DDM a spolky z Prahy 6
hobby horsing a sportovní aktivity 
čarodějná stezka
flashmob
soutěž o nejlepší čarodějnickou masku

Start 13:00 hod.
Konec 21:00 hod.
Vstup na akci je ZDARMA


Zpět na homepage