Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Vánoční slevy na gastronomické zážitky

Restaurace Deer: Nové menu

Menu
náš tip
18.03. do 15.04.
07:00 - 23:00
DEER Restaurant
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Restaurace Deer: Nové menu

Restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše.

DEER Restaurant
Michalská 436/19
11000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Jídelní lístek provází myšlenka, aby vše bylo z čerstvých surovin, nabídka byla rozmanitá a vybral si každý. Současně pokrm byl chutný a vizuálně podmanivý. „Sleduji světové trendy a nechávám se inspirovat, ovšem ve svém podání. Vždy začínám surovinami, pak přes přípravu a strukturu k prezentaci na talíři samotném. Pomáhají mi náčrty, které si maluji ve volných chvílích. Talíř je plátno, pokrm je mým štětcem,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš.

Na novém menu stojí z předkrmů za pozornost Losos gravlax s citronovou emulzí, wasabi majonézou, koprovým olejem a ředkvičkami. Nebyli bychom v restauraci Deer, kdyby v předkrmech nebyla zvěřina. Co takhle Jelení paštika, želé z portského vína, kaštany a brusinkové pyré. Určitě dobrá volba kdykoliv. Ze salátů stojí jistě za zmínku Čočkový salát s uzeným kachním prsem, dýňovým pyré a kořenovou zeleninou. Novou polévkou, která jistě bude bestsellerem je Krém z dýně Hokkaidó s kokosovým mlékem, chilli, zázvorem, dýňovými semínky a olejem. Milovníci rizota zbystří, jelikož na menu je nově Krémové rizoto s panchettou, sušenými rajčaty, fava fazolkami, bylinkami a parmazánem. Z hlavních chodů stojí za napsání, a především ochutnání Vepřová panenka s kroketou z vepřového boku, bramborovým pyré, mixovaným pečeným jablkem a vídeňským zelím. Grilovaný losos, řapíkatý celer, květák, mrkev, fava fazolky, čočka beluga a šafránová omáčka je kombinace, která na talíři doslova září. Výborný kus masa v podobě Flap steaku, kroupového rizota, zeleniny a demi glace se zeleným pepřem nemá chybu. Dezert Harmonie s čokoládovým mousse, malinovým želé, čokoládovým lanýžem a malinovým gelem je absolutní gastronomická pecka! Umělecké dílo na talíři, které chcete prostě ochutnat.

Restaurace Deer v čele s Lubomírem Dolejšem posouvá českou gastronomii na světovou úroveň a vy můžete být u toho. Pokrmy zde vypráví příběhy, které se stávají mezinárodně uznávanými.


Zpět na homepage