Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Manifesto x Monkey: The Tram Experience

Menu
náš tip
29.03. do 29.03.
18:00 - 22:00
Manifesto Anděl
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Manifesto x Monkey: The Tram Experience

Manifesto & SOOT bar, ve spolupráci se značkou whisky Monkey Shoulder, přináší jedinečný zážitek nejen na palubě tramvaje T3 Coupé.

 
Cena: 450 Kč
 
Manifesto Anděl
Ostrovského 34
150 00, Praha 5 - Smíchov
Vizitka pořadatele 
 

Manifesto x Monkey: Zážitek z tramvaje
Opičí návrat do Manifesta – nastupte do nejstylovější tramvaje v Praze! Manifesto Market & SOOT bar, ve spolupráci s ikonickou značkou whisky Monkey Shoulder, představuje jedinečný zážitek, který byste si neměli nechat ujet.

Ochutnávka Monkey Shoulder

Tohle není běžná cesta MHD. Vydejte se na 45 minutovou projížďku srdcem Prahy, kterou zpestří degustace koktejlů od Monkey Shoulder. Zábava v pohybu a exkluzivní možnost ochutnat "Ginger Sour" - nový signature koktejl SOOT baru - udělají z této jízdy tramvají silný zážitek!

Jízda v T3 Coupé: Spojení historie a luxusu

Tramvaj T3 Coupé není jen tak ledajaká tramvaj - je držitelem prestižního ocenění Red Dot Design Award. Zatímco exteriér vzdává hold nadčasovému designu, interiér se pyšní moderními prvky inspirovanými historickým designem, jako je bar připomínající tramvaj T1 z 50. let a střešní okna evokující autobus Škoda 706 RTO.

Nástup a výstup v Manifestu:

Sejděte se s naší hosteskou na určeném místě setkání v marketu, abyste pak mohli společně vyrazit na tramvajovou zastávku “Na Knížecí”. Jakmile jízda tramvají skončí a vy se vrátíte na zastávku "Na Knížecí", vydejte se zpět do Manifesto Marketu! Váš stůl už na vás bude čekat, abyste se mohli plynule přesunout na kulinářskou cestu po 15 restauracích! Zastavte se na SOOT baru pro další Ginger Sour drinky a bavte se!

Vyberte si čas odjezdu tramvaje: 19:00 I 19:50
Sraz na místě setkání (meeting point) v Manifestu: 18:30 I 19:15
Prosím respektujte jízdní řád, ať nám neujede jedinečný zážitek.


V ceně je zahrnuto:
‣ 45 minut jízdy tramvají
‣ Degustace koktejlů od Monkey Shoulder
‣ DJ v tramvaji
‣ dárek
‣ po jízdě – rezervace stolu v Manifestu včetně signature koktejlu Ginger Sour a obsluha pro objednávky drinků. Užijte si DJ night v Manifestu!


Zpět na homepage