Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Velikonoční trhy

Menu
náš tip
16.03. do 07.04.
10:00 - 22:00
Trhy Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Velikonoční trhy

Jedinečné Velikonoční trhy v Praze.

 
Cena: Zdarma
 
Trhy Praha
Staroměstské náměstí
Praha
Vizitka pořadatele 
 

Přijměte pozvání do srdce Prahy na tradiční Velikonoční trhy na Staroměstské a Václavské náměstí, kde se rozprostírá pohádka, jež vás zavede do světa plného jarních barev, vůní a tradičních zvyků.

VELIKONOČNÍ TRHY
Kouzlo jara v každém kroku. V desítkách prodejních domků na vás čekají ručně vyráběné dekorace, výrobky z přírodních materiálů, keramika, ale i tradiční české velikonoční pomlázky. Nechybí ani bohatá nabídka gastronomických specialit lákajících k ochutnávce. Od voňavých mazanců, přes sladké trdelníky, křupavé perníčky, až po šťavnaté klobásy a české pivo. Přijďte si pro jarní inspiraci a nechte se pohltit atmosférou plnou vůní a barev.

JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA
Ponořte se do čarovné atmosféry plné vůní a barev. Na Velikonočních trzích se snoubí lidové tradice s moderním ruchem města. V srdci historického centra, mezi architektonickými skvosty, zažijete neopakovatelné chvíle plné radosti a předjaří. Nechte se unést melodickými tóny lidových písní, omamnými vůněmi a veselým švitořením lidí kolem vás. Velikonoční trhy jsou místem setkávání, odpočinku a zábavy pro celou rodinu.

ŽIVÁ VYSTOUPENÍ
Pod bohatě nazdobenou břízou zažijete každý den folklórní svátek. Roztančené kroje, živá hudba a tradice, které se udržují po generace, přináší jedinečný zážitek pro všechny věkové kategorie. Nechte se vtáhnout do víru veselí a oslavte příchod jara s námi!


Zpět na homepage